Lycklig över all feedback!!!

Jag  kämpar på för att boken ska synas och höras och de sista två veckorna har jag uppmärksammats i Mitt i Lidingö och M-magasinet.

img_1727

Jag tycker romanen har ett viktigt innehåll som jag vill dela med mig.  Och den är inte bara för oss som är invandrare och har svårt med språk och identitet. Den kan också tillföra något till andra, oavsett bakgrund. Det har jag fått bekräftat av flera som läst den.

Till alla er som hört av er via Facebook, Instagram, img_1722-1mail, telefon eller träffat mig och tyckt till vill jag säga, att det är en sådan glädje att få feedback!

Det tog mig lång tid att komma över blygsel och osäkerhet att jag kunde skriva. Men under arbetets gång med omtagningar av utkast till manuset har jag haft duktiga lektörer som Erik Grundström och Monika Björnson-Rzewuski.

Min nästa roman har börjat ta form och även fått ned det på en mind map. Tvivlet börjar gro inom mig igen. Har levt med denna känsla  jämt men den  osäkerheten har nog de flesta när de skapar! Jag ska bara tänka på alla er som

4 reaktion på “Lycklig över all feedback!!!”

 1. Nancy,

  Even without reading your book yet, you have inspired me to cast a glance back at my own familys move from the Americas to Europe, and the effects that it had on all of us. Also, I have contacted Jessika to enquire as to when you will be on her show…Joey

 2. I’ve been exploring for a little bit for any high-quality
  articles or blog posts on this kind of area .
  Exploring in Yahoo I ultimately stumbled upon this site. Studying this information So i am happy to exhibit that I’ve an incredibly good uncanny feeling
  I found out exactly what I needed. I most certainly
  will make certain to don?t fail to remember this website and provides it a look regularly.

  1. Hi, Nice that you found my blog and that it’s high quality of what I’m writing. Hope you follow me even I’m not always so active and it’s because I work with others thing too.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *