Tack Köpenhamn för…

nancy-khp2Under denna resa fick jag ihop de lösa trådarna till min nästa roman när jag var på besök hos min höggravida dotter och bara njöt av staden. Och för bara några dagar sedan blev jag mormor till en pojke! Sedan tidigare har jag två flickbarnbarn så jag är så lycklig!!!

Mer om bokidén. Den har funnits där sen min förläggare Sigge Sigfridsson tog bort flera kapitel ur manuset om Flickan utan språk och sa, den karaktären kan du göra något av till nästa bok och ja… Jag har grubblat på detta sen dess och nu har jag fått ihop det. Ska bara hitta lugnet igen, såsom jag hade på ön Margarita där jag bodde i flera år. Det var där jag kunde förverkliga min författardröm.

Exif_JPEG_422
Yogakurs på Playa El Agua, Isla Margarita, Venezuela

Namaste

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *